Ziyech wijst naar 'flop' Bilal: Wellicht was mij dat in De Kuip ook overkomen

Ziyech wijst naar 'flop' Bilal: "Wellicht was mij dat in De Kuip ook overkomen"

26-11-2015 13:56
22

Feyenoord óf FC Twente. Hakim Ziyech had in de zomer van 2014 de keuze uit beide teams. Uiteindelijk koos de linkspoot voor een transfer naar Enschede. Van die overstap zegt hij tot op heden nog geen spijt te hebben. 

"Ik las en hoorde vanaf dat moment overal dat ik een verkeerde keus gemaakt zou hebben door niet voor Feyenoord te kiezen. Maar kijk naar Bilal Basacikoglu. Die ging wel van sc Heerenveen naar Feyenoord en we weten allemaal dat het hem sportief niet voor de wind gegaan is", vertelt Ziyech in een interview met ELF Voetbal. "Wellicht was mij dat in De Kuip ook overkomen."

Alfred Schreuder, toen nog trainer van Twente, haalde de sterspeler van sc Heerenveen over. "Hij was er op dat moment ook nog van overtuigd dat Twente er als club goed voorstond. Ook hij had gekozen voor de uitdaging om in De Grolsch Veste de strijd aan te gaan met de traditionele top-drie. In de gesprekken die mijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli met voorzitter Joop Munsterman voerde, werd die ambitie ook voorgespiegeld."