Zlatan geprikkeld door topspelers: Of één van hen zijn óf water voor ze halen

Zlatan geprikkeld door topspelers: "Of één van hen zijn óf water voor ze halen"

26-11-2015 15:40
1

Zlatan Ibrahimovic weigert al te veel na te denken over zijn toekomst. De Zweedse wereldster weet nog niet of hij na dit seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Zijn contract bij Paris Saint-Germain loopt na dit seizoen in ieder geval af. 

"Ik ben als wijn, hoe ouder ik word, hoe beter ik word", zegt Ibrahimovic tegen CNN. Dat zei de aanvaller in een eerder interview ook al eens. "Ik kan nog veel jaren doorgaan. Maar de vraag is, wil ik dat wel? Ik beslis zelf over mijn toekomst. Ik beslis wat ik ga doen, niemand anders", vervolgt Ibracadabra. "Als ik beslis dat dit mijn laatste jaar is, dan is dat misschien wel zo. Ik beslis wanneer het moment daar is."

Ibrahimovic kijkt tevreden terug op hoe zijn carrière tot op heden is verlopen. "Ik heb het geluk gehad dat ik mocht spelen met de beste spelers ter wereld. Bij Juventus zat ik in de kleedkamer met David Trezeguet en Pavel Nedved. Dat waren fantastische spelers. Ik zei toen tegen mezelf dat ik of één van hen wilde zijn, erbij wilde horen, of water voor ze zou gaan halen. Toen heb ik gezegd dat ik één van hen ben en dat ik wilde tonen hoe goed ik ben."