Droom komt uit voor Ajax-talent: Liep dus daar naartoe, het was zo'n mooi moment

Droom komt uit voor Ajax-talent: "Liep dus daar naartoe, het was zo'n mooi moment"

26-11-2015 23:14
4

Ajax heeft nog een kleine mogelijkheid om ook na de winter nog in de UEFA Europa League te spelen. Dat komt mede door de belangrijke 1-2 zege van Ajax op Celtic. Invaller Vaclav Cerny maakte de winnende treffer.

"Wat een moment", vertelde de jonge Tsjech na afloop aan FOX Sports. "We hebben drie punten gepakt, dat moest eigenlijk ook. Mooi dat dat door mijn doelpunt komt. Het was een snelle aanval, meer een counter. Wij stonden drie tegen twee, met Amin Younes en Arek Milik. Milik gaf mij die bal heerlijk terug en ik kon hem terugleggen, maar ik zag de ruimte en schoot. Dit is mijn moment, dit pakt niemand mij meer af."

Wedden

Meer odds

In de actie na de goal zat veel emotie. "Het was een ongelooflijk moment. Ik wilde naar de fans lopen, maar zag dat iedereen van de bank was opgestaan. Ik liep dus daar naartoe, het was zo'n mooi moment. Het is een avond om nooit meer te vergeten. Het is gelukt wat ik wilde doen: goed invallen. Ik ben gewoon blij. Ik ben ook blij met de kans die ik krijg van Frank de Boer. Ik kan zo het vertrouwen teruggeven, dat is gelukt."