Van Gaal slaat terug: We staan tweede in de competitie en Champions League

Van Gaal slaat terug: "We staan tweede in de competitie en Champions League"

27-11-2015 12:26

Louis van Gaal krijgt dit seizoen veel kritiek te verduren. Manchester United weet maar weinig doelpunten te maken en de verdedigende speelstijl wordt door de fans niet op prijs gesteld. Van Gaal kan zich de kritiek voorstellen, maar maakt zich nog geen zorgen.

"Natuurlijk maak ik me wel zorgen om de fans, omdat de fans gelukkig moeten zijn", citeert The Telegraph de oud-bondscoach. "Je speelt voor de supporters, daar kan je niet omheen. Maar je moet ook kijken hoe tegenstanders tegen ons spelen. Als je ziet hoe zij spelen, weet je hoe moeilijk het is om je te organiseren tegen zo'n type tegenstander."

Wedden

Meer odds

"We hebben nog niet echt geluk met het afmaken van de kansen", vervolgt Van Gaal. "We creëren genoeg. Pas als we geen kansen meer creëren, dan ga ik me misschien zorgen maken. Maar we geven ook niet veel weg. Daarom staan we ook tweede in de competitie en in onze Champions League-groep."

Manchester United gaat zaterdagavond op bezoek bij de verrassende koploper Leicester City. Bij winst neemt Manchester United de koppositie over.