'ADO heeft linksback op het oog en droomt nog altijd van Immers'

'ADO heeft linksback op het oog en droomt nog altijd van Immers'

27-11-2015 17:14

In de zoektocht naar defensieve versterking heeft ADO Den Haag zijn oog laten vallen op Florent Hanin. De linksback is een bekende van coach Henk Fraser en is nadrukkelijk in beeld.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. ADO wil zich in de winterstop nog versterken met een linksback, centrale verdediger en middenvelder en heeft zijn pijlen gericht op Hanin, die nu nog in dienst speelt van het Noorse Strömsgodset. Twee weken geleden zou de linkervleugelverdediger hoogstpersoonlijk zijn bekeken door Fraser en technisch manager John Metgod.

Het regionale medium weet eveneens te melden dat Lex Immers nog altijd in beeld is bij de residentieclub. De middenvelder kwijnt momenteel weg op de tribune bij Feyenoord. Omdat ADO niet kan voldoen aan de salariseisen van Immers, hoopt de club op een eventuele huurconstructie.

Of een terugkeer van Immers in Den Haag een realistisch scenario is, valt te betwijfelen. In een eerder stadium liet de middenvelder namelijk weten het seizoen te willen afmaken met Feyenoord.