Cultheld met 'streepje voor' zit op de bank: Hebben het intern besproken

Cultheld met 'streepje voor' zit op de bank: "Hebben het intern besproken"

27-11-2015 20:05
4

Tom Beugelsdijk moet momenteel bij ADO Den Haag genoegen nemen met een plekje op de reservebank. De centrumverdediger, die deze zomer terugkeerde op het oude nest, kampte lang met een blessure.

"Dan heb je ook een periode nodig om weer op dat niveau in te stappen", zegt trainer Henk Fraser tegen Omroep West. "Tom is ook heel realistisch. Het is voor mij een kwestie van tijd gunnen, maar ook hij moet zichzelf de tijd gunnen. Ze willen allemaal heel graag, maar bij Tom zit dat wel oké. We hebben het intern besproken. Er zijn momenteel veel jongens onderweg. Ook Tommie. Dat is alleen maar goed. Laten zij het maar uitvechten."

Beugelsdijk kwam dit seizoen pas driemaal in actie. "De keren dat hij binnen de lijnen mocht komen, merkte je wel dat er iets gebeurde", zegt de trainer. "Op basis van zijn mentaliteit heeft hij een streepje voor op een aantal mensen. Maar voor iedere speler geldt dat je optimaal fit moet zijn om je plek te verdedigen. Ik denk dat hij nog iets verwijderd is van de plek waar hij kan staan. Daarnaast hebben jongens die er nu staan het naar behoren gedaan. Wedstrijdritme? Ja, dat klopt. Ik vind het belangrijk dat hij minuten gaat maken."