Jans verwacht vuurwerk in 'boeiend potje' tegen Ajax: Dat is geen toeval

Jans verwacht vuurwerk in 'boeiend potje' tegen Ajax: "Dat is geen toeval"

28-11-2015 11:21

Ajax kan zijn borst natmaken. De Amsterdammers treffen PEC Zwolle, dat aan een uitstekende reeks bezig is tegen Ajax. Volgens trainer Ron Jans is het geen toeval meer, dat zijn ploeg al zolang niet heeft verloren van de Amsterdammers.

Ondanks dat gegeven acht trainer Jans Ajax tóch favoriet. "Het blijft gewoon een lastige tegenstander, gewoon een goede ploeg. Zij zijn ook weer favoriet, alleen winnen favorieten niet altijd", aldus Jans in gesprek met PEC Zwolle TV. "Wij kunnen ook wel wat, het kan dus geen toeval zijn dat wij nu vijf wedstrijden achter elkaar niet hebben verloren van Ajax. Ik denk dat het een heel boeiend potje kan worden."

Wedden

Meer odds

Het strijdplan heeft Jans in ieder geval al klaar liggen. "Bij het publiek leeft Ajax misschien wel het meest van alle clubs hier in Zwolle, daar moeten we gebruik van maken", denkt Jans. "Wij kiezen er voor om heel hoog druk te zetten, of misschien juist wel helemaal niet. Dan spelen we meer vanuit de counter. Ik denk dat beide facetten in deze wedstrijd tot uiting zullen komen."