Raiola voedt speculatie rond ex-Ajacied: Niet alleen Inter is geïnteresseerd

Raiola voedt speculatie rond ex-Ajacied: "Niet alleen Inter is geïnteresseerd"

28-11-2015 13:33
1

Diverse clubs hebben interesse in de diensten van Gregory van der Wiel. Dat stelt althans Mino Raiola, zaakwaarnemer van de vleugelverdediger van Paris Saint-Germain.

Van der Wiel (27) is dit seizoen geen basisklant bij PSG. De voormalig Ajacied lijkt aan te sturen op een vertrek uit Frankrijk. De afgelopen weken werd Internazionale regelmatig genoemd als belangrijkste gegadigde om de Nederlander in te lijven. "Inter in januari? Niet alleen die club is geïnteresseerd in hem", laat Raiola weten aan Calciomercato. "Er zijn diverse ploegen die hem graag willen overnemen."

Van der Wiel maakte in 2012 de overstap van Amsterdam naar Parijs. In de afgelopen drie seizoenen speelde hij respectievelijk 22, 25 en 25 competitieduels voor de lijstaanvoerder van Frankrijk. Deze jaargang staat de teller op zes. Afgelopen zomer werd de rechtsback nog gelinkt aan Everton. Het contract van Van der Wiel loopt nog tot medio 2016. PSG is bereid om te verlengen, maar onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn tot op heden op niets uitgelopen.