Bondscoach ziet Feyenoorder uitblinken: Dan moet hij dat zelf weten

Bondscoach ziet Feyenoorder uitblinken: "Dan moet hij dat zelf weten"

29-11-2015 07:00
6

Michiel Kramer was zaterdagavond de grote man bij Feyenoord. In het uitduel met Excelsior (2-4 winst) scoorde de lange spits drie keer. De doelpuntenteller staat na veertien competitiewedstrijden inmiddels op acht treffers. 

"Ik heb niet zoveel met statistieken, maar het gemiddelde loopt nu wel op", vertelde Kramer na afloop van de Rotterdamse clash aan RTV Rijnmond. "Het zal alleen niet iedere wedstrijd zo zijn. Ik moet proberen om iedere kans af te maken en zorgen dat ik belangrijk ben voor de ploeg."

Bondscoach Danny Blind was zaterdagavond toeschouwer op Woudestein. Of Kramer bezig is met Oranje? "Dat is niet aan mij, maar aan Blind", aldus de targetman. "Als hij naar deze wedstrijd wil komen kijken, dan moet hij dat zelf weten. Ik speel gewoon mijn wedstrijd. Laat ik eerst maar eens twintig doelpunten maken, dan heb ik meer recht van spreken."

De voormalig spits van ADO Den Haag werd als jeugdspeler weggestuurd uit de opleiding van Excelsior. Zijn hattrick tegen zijn oude club was daarom extra lekker. "Via via ben ik toch hier terechtgekomen. Misschien is dit wel een soort revanche."