Transfer naar PSV nog geen doorslaand succes: Dat is het enige dat tegenvalt

Transfer naar PSV nog geen doorslaand succes: "Dat is het enige dat tegenvalt"

29-11-2015 08:03
1

Simon Poulsen maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar PSV. De ontmoeting tussen beide clubs op zondagmiddag is voor de Deense vleugelverdediger dus extra speciaal. 

Poulsen (31) volgt zijn oude werkgever nog altijd met interesse, zo vertelt hij in een interview met AZ Fanpage. "Ik volg de club natuurlijk nog steeds. Ik heb er zolang gespeeld en ken daar nog veel mensen. Ze gaan de laatste weken steeds beter voetballen."

Wedden

Meer odds

Zijn avontuur in Eindhoven is nog geen doorslaand succes. De international speelde dit seizoen slechts een handvol wedstrijden. Toch is hij naar eigen zeggen tevreden. "Het is wel wat ik ervan had verwacht. Het is een grote club met veel goede spelers en ook een grote concurrentie. Het enige dat tegenvalt, zijn eigenlijk de speelminuten, maar dat heeft ook een reden."

"Ik ben in de voorbereiding al geblesseerd geraakt aan mijn hamstring, waardoor ik weinig oefenwedstrijden heb kunnen spelen. Daarna raakte ik gedurende het seizoen ook nog geblesseerd aan mijn kuit en aan mijn knie", vervolgt hij. "Wat dat betreft heb ik niet veel geluk gehad. In de wedstrijden waarin ik vervolgens mocht aantreden speelde ik redelijk, maar heb ik nog niet mijn oude niveau gehaald."

Over Ridgeciano Haps, zijn opvolger in Alkmaar, is Poulsen enthousiast. "Haps is een hele goede speler en is goed bezig. Maar dat zag ik vorig jaar al op de trainingen en in de wedstrijden dat hij mij verving. Hij is snel, fel en heeft een goede aanvallende actie. Als hij zo door blijft gaan, kan hij ver komen. Er zit zeker een mooie buitenlandse club voor hem in."