Robben geconfronteerd met transferverhalen: Dan moet je een man zijn

Robben geconfronteerd met transferverhalen: "Dan moet je een man zijn"

30-11-2015 15:19

Arjen Robben werd dit seizoen al meermaals geveld door blessureleed. Maar de 31-jarige international van Nederland en aanvaller van Bayern München denkt nog niet aan stoppen. Ook over een vertrek bij Bayern heeft hij niet nagedacht.

"Ik ben gelukkig in München, mijn familie ook. Mijn contract loopt nog tot 2017 en in de voetballerij kan je niet al te ver vooruitkijken. Maar op dit moment is alles goed. Ik hoop voor mezelf dat ik nog lang kan spelen", aldus de altijd hongerige Robben tijdens een bijeenkomst van een Bayern-fanclub in Traunstein.

Wedden

Meer odds

Hij werd ook geconfronteerd met een vraag over een eventueel vertrek bij Bayern, aangezien er steevast transferverhalen zijn. "Over een transfer heb ik niet nagedacht. Niet na de verloren finale in de Champions League (in 2012, waarin hij een strafschop miste, red.) en ook daarna niet. Ik heb me altijd thuis gevoeld in München, ook na die grote teleurstelling. In zulke situaties moet je een man zijn, moet je opstaan en jezelf terugvechten. Ik ben erg blij dat ik nog altijd hier zit."