Van de Beek: Nee, dat niet. Nee, nee, ik ga niet bluffen

Van de Beek: "Nee, dat niet. Nee, nee, ik ga niet bluffen"

30-11-2015 16:00
1

Donny van de Beek maakte zondag zijn basisdebuut namens Ajax in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (0-2 winst). Dat leverde de middenvelder de nodige aandacht op. Ook Harry Vermeegen wilde even spreken met de jongeling.

"Ik ben achttien, Harry", reageert Van de Beek. "Dit is een droom die uitkomt." Vermeegen had er geen boodschap aan en ging naadloos over op de 'haartjes' van Van de Beek. "Je was er druk mee bezig", glimlachte de reporter. "Nou nee, niet echt. Maar even een gelletje erin..." 

Van de Beek wilde na afloop natuurlijk snel naar zijn trouwste fans. "Ik ga even mijn ouders omhelzen, want het moet wel een beetje gevierd worden. Ik ga ook mijn vrienden appen en de wedstrijd nabespreken." Vermeegen: "En stoer doen?" Van de Beek: "Nee, dat niet. Nee, nee, ik ga niet bluffen."

"Ze zijn wel trots op me. Ik ben ook trots op mezelf en mijn ouders ook, honderd procent. Geen twijfel. Ik denk dat ze zeggen dat ik een goede wedstrijd gespeeld heb en dat ze heel trots op me zijn." En nog even feesten? "Nee, rustig slapen. Even de wedstrijd nabespreken met vrienden en rustig aan doen. En daarna doorpakken natuurlijk."