Sterk aanvalsduo Utrecht krijgt geduchte concurrent: Zit eraan te komen

Sterk aanvalsduo Utrecht krijgt geduchte concurrent: "Zit eraan te komen"

30-11-2015 16:18
1

Ruud Boymans is bijna weer fit genoeg om speelminuten te maken in het eerste van FC Utrecht. Hij stond geruime tijd aan de kant wegens een enkelblessure, terwijl hij zeer goed begon aan het vorige seizoen.

Hij is dan ook een geduchte concurrent voor het sterke aanvalsduo van Utrecht: Sebastien Haller-Nacer Barazite. "Momenteel gaat het goed met me, mijn blessure is eigenlijk voorbij. Tot twee keer toe liep ik nog een andere blessure op, waardoor mijn rentree werd uitgesteld. Maar die zit eraan te komen", aldus Boymans in een reactie in een programma van de supportersvereniging van FC Utrecht.

"Het maakt me niet uit met wie ik speel, als ik maar speel. Maar het is wel belangrijk dat ik dan ook voorzetten krijg. Vorig seizoen had ik een goede band met Oar", vervolgt Boymans, die hoog opgeeft over de huidige technische staf. "Erik ten Hag is tactisch sterk en heeft goede trainingen met een goed idee. Jean-Paul de Jong kan de jongens echt motiveren, is een hele goede gast. (...) Ik heb veel vertrouwen in deze twee mannen."