Ajacied zucht na opmerking journalist: Pff, oké. Hoe moet je dat beantwoorden?

Ajacied zucht na opmerking journalist: "Pff, oké. Hoe moet je dat beantwoorden?"

30-11-2015 17:32
9

Ajax-aanvaller Viktor Fischer kon ondanks diverse kansen tegen PEC Zwolle geen goal bijschrijven. Daar was de Deen totaal niet blij mee, want met een - volgens journalisten - ietwat zuur gezicht stond hij na afloop de media te woord.

"Ik kijk niet blij? Pff, oké. Hoe moet je dat beantwoorden?", counterde Fischer na een opmerking van de dienstdoende journalist van de NOS. Fischer deed zijn best om kalm te blijven en reageerde slim. "Ik ben wel hartstikke blij met de overwinning. Begrijp dat niet verkeerd. Alleen wat kansen hadden er nog in mogen zitten."

Fischer kreeg daarna de vraag of hij zijn doelpunten heeft opgespaard. "Het is niet de bedoeling dat ik ze heb opgespaard voor volgende wedstrijden..." De jongeling kreeg zondag al steun van Mitchell Dijks. "We zaten in de rust bij elkaar met frustratie bij ons. We moesten 0-5 voor staan. Dan zie je het koppie van Viktor een beetje naar beneden gaan. Ik zei ook al tegen die jongen: 'Het komt gewoon, je hebt kwaliteit genoeg om een doelpunt te maken'."