Als je iets niet hebt, weet je pas wat je mist. Cliché, maar waar

"Als je iets niet hebt, weet je pas wat je mist. Cliché, maar waar"

30-11-2015 20:01
3

Joost van Aken keerde zaterdag na een periode van blessureleed terug bij sc Heerenveen. De verdediger, die liefst zes maanden aan de kant stond, moest tegen Roda JC Kerkrade als linksback fungeren en deed dat naar behoren.

"Ik ben blij dat het zo goed gegaan is", blikte Van Aken terug tegenover Leeuwarder Courant. "Als je eenmaal weer fit bent, dan moet je zorgen dat je klaar bent. Ik hoop dat ik snel weer centraal achterin kom te spelen, in de wetenschap dat Joey van den Berg het daar gewoon goed doet. Ik vind voetballen als linksback trouwens ook geen probleem, maar Lucas Bijker is volgende week weer terug van een schorsing. We gaan het zien."

Wedden

Meer odds

Van Aken merkte dat hij tijdens zijn periode van afwezigheid soms wat eenzaam was. "Als je iets niet hebt, weet je pas wat je mist. Dat is een cliché, maar het is waar. Als je altijd fit bent, denk je voor een training wel eens: daar gaan we weer. Dan wordt het soms een soort routine. Nu weet ik dat je blij mag zijn als je gewoon op het veld mag staan."