'Je vraagt je tegelijkertijd af hoe dat kan, want Kramer is nooit goed'

'Je vraagt je tegelijkertijd af hoe dat kan, want Kramer is nooit goed'

30-11-2015 22:44

Michiel Kramer maakte afgelopen weekend zijn eerste hattrick in dienst van Feyenoord. De spits, die deze zomer overkwam van ADO Den Haag, begint op stoom te raken in De Kuip en krijgt ook van de analytici lovende woorden.

"Dit is wel de spits van Feyenoord, maar je blijft je afvragen hoe het kan", vraagt Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou zich af bij Natafelen met Kees. "Hij heeft een neus voor de goal, maar tegelijkertijd vraag je je af hoe dat kan, want hij is nooit goed."

"Misschien zeiken we nou weer in Nederland en moeten we hem misschien als een Inzaghi zien. Slecht spelen en scoren, dan is het goed. Maar het is echt een fenomeen die Kramer", aldus Mossou in het praatprogramma.

Kenneth Perez is ook te spreken over de spits, maar ziet ook nadelen. "Hij heeft misschien de helft van de balcontacten van andere spelers. Als je het moeilijk hebt is het geen kapstok die de bal vasthoudt. Maar negen van de tien keer is Feyenoord de betere partij, dan heb je heel veel aan Kramer", stelt de oud-voetballer.