'Chelsea wil 'kemphaan' Costa inruilen: United en Liverpool vrezen'

'Chelsea wil 'kemphaan' Costa inruilen: United en Liverpool vrezen'

01-12-2015 07:45
3

Thomas Müller is in trek bij Engelse topclubs. Dat blijkt uit het feit dat de Engelse boulevardkrant The Daily Mirror de Duits international nu ook linkt aan Chelsea. Eerder waren Manchester United en Liverpool al in beeld als kanshebbers. Of Müller daadwerkelijk wil vertrekken bij Bayern München is nog maar de vraag.

Chelsea wil Diego Costa, de kemphaan die José Mourinho afgelopen zaterdag bekogelde met een hesje en miste, lozen. Müller wordt door de Londenaren gezien als ideale opvolger van de Spaanse spits. Het gaat om een transfer die dan wel in januari of volgende zomer plaatsvindt, meldt de tabloid. Costa kan voor een laag bedrag vertrekken uit de Engelse hoofdstad.

Lotthar Matthaus, een legende in Duitsland, waarschuwde Müller al voor een transfer naar Engeland. "Hij heeft Manchester United of Chelsea niet nodig. Barcelona kan hem misschien wel gebruiken, maar ik weet niet of hij zich kan aanpassen aan hun manier van spelen. Mijn mening is dat Müller zijn hele leven lang bij Bayern moet blijven spelen. Hij is daar begonnen en moet daar eindigen."