Messi zet vraagtekens bij shortlist: Luis had een nominatie verdiend

Messi zet vraagtekens bij shortlist: "Luis had een nominatie verdiend"

01-12-2015 10:46
15

De drie kanshebbers voor de Gouden Bal werden maandag bekendgemaakt. Lionel Messi, Neymar en Cristiano Ronaldo strijden dit jaar om de Gouden Bal. Messi vind het jammer dat zijn ploeggenoot Luis Suarez niet bij de laatste drie van de verkiezing zit.

Maandagavond kreeg Messi de award uitgereikt voor beste speler van de Spaanse competitie in het seizoen 2014/2015. Tijdens de uitreiking vertelde de Argentijn: "Ik had graag met Neymar en Luis Suarez op het Gouden Bal-podium gestaan", citeert Sky Sports

Voor Messi zou het zijn vijfde Gouden Bal kunnen worden, terwijl zijn aanvalspartners nog niet eerder op het podium stonden bij de uitverkiezing. Samen met Neymar en Suarez vormt Messi sinds vorig jaar zomer het succesvolle MSN-trio, in 2015 al goed voor 125 doelpunten in officiële duels.

"Luis had een nominatie verdiend, maar Cristiano Ronaldo verdient het ook. Het zal een mooie avond worden op het FIFA gala", gaf Messi maandagavond aan bij de La Liga prijsuitreiking. Neymar sloot zich aan bij Messi. "Suarez had ook bij de laatste drie moeten zitten, maar voor mij is er maar één de beste en dat is Messi."