'Nog meer onrust in Madrid: volgende Real-ster is Benitez helemaal beu'

'Nog meer onrust in Madrid: volgende Real-ster is Benitez helemaal beu'

01-12-2015 12:24
6

Real Madrid staat in de Primera Division al zes punten achter op FC Barcelona en volgens Spaanse media komt dat door de slechte band tussen spelers en trainer. Eerder werd er geschreven over de slechte verstandshouding tussen Rafael Benítez en Cristiano Ronaldo, nu zou ook James Rodriguez problemen hebben met de oefenmeester.

De Colombiaanse spelmaker kwam mede door blessures pas tot vijf competitieduels dit seizoen. Sinds zijn terugkeer begin november stond James tweemaal in de basis bij Real Madrid, maar beide keren werd hij vroegtijdig naar de kant gehaald. Volgens Marça klikt het niet tussen de speler en Benítez.

Benítez verwacht meer van de 34-voudig international en wisselde James daarom in de wedstrijden tegen FC Barcelona en SD Eibar. Dat de middenvelder nog niet kan brengen wat van hem wordt verwacht, ligt deels aan zijn langdurige afwezigheid door een spierblessure. Maar ook de slechte relatie met Benítez is van invloed op de prestaties van James, weet Marça.

Het contrast is groot met vorig seizoen, toen James een topseizoen draaide onder Carlo Ancelotti. De Colombiaan was in de zomer van 2014 de topaankoop van Real Madrid en kwam vorig jaar tot dertien goals in 29 competitieduels.