Ramos adviseert Barça: Geniet er nog maar van zolang het duurt

Ramos adviseert Barça: "Geniet er nog maar van zolang het duurt"

01-12-2015 13:01
6

Sergio Ramos staat met Real Madrid momenteel derde in de Primera División, met zes punten achterstand op koploper FC Barcelona. De 29-jarige verdediger weet dat in het voetbal de rollen ook zomaar weer omgedraaid kunnen zijn.

"Voetbal kan in een paar uur tijd veranderen", tekende The Daily Mail op uit de mond van Ramos bij de uitreiking van de La Liga awards. "Vorig seizoen hadden we met Real Madrid een goed seizoen en was Barcelona op het einde minder dan wij, maar zij wonnen de treble", vertelt de 130-voudig international.

Momenteel presteert Barça uitstekend, getuige de recente overwinningen in topwedstrijden tegen Real Madrid (0-4) en AS Roma (6-1). "Laat ze maar genieten van die goede vorm, want je weet nooit hoe lang het nog duurt", adviseert Ramos de rivaal van zijn eigen ploeg Real Madrid.

Op de vraag wie de Gouden Bal moet winnen, wilde Ramos geen antwoord geven. "Die keuze is niet aan mij. Alle drie de spelers verdienen het om op het podium te staan bij de uitreiking van de Gouden Bal". In januari wordt de prijs voor Wereldvoetballer van het jaar uitgereikt aan Lionel Messi, Neymar of Cristiano Ronaldo.