Liverpool sluit Gerrard in de armen: Hij zal niet spelen tegen Southampton

Liverpool sluit Gerrard in de armen: "Hij zal niet spelen tegen Southampton"

01-12-2015 14:12
2

Steven Gerrard is terug bij Liverpool. Het 35-jarige clubicoon sloot maandag aan op de training, om zijn conditie op peil te houden gedurende de winterstop in de Verenigde Staten.

Gerrard is dus niet terug om weer op Anfield in actie te komen, iets waar de supporters van droomden. Jürgen Klopp is niettemin dolblij met de rentree van de oud-aanvoerder. "Hij zal niet spelen tegen Southampton, maar Stevie zag er goed uit!", lacht de Liverpool-manager op de clubsite.

"Ik heb het er de laatste dagen vaak over gehad met de spelers: op deze manier hoort het te gaan. Gerrard heeft ongelooflijke dingen gepresteerd in het shirt van Liverpool, dan staat de deur altijd open. Het is ook een belangrijk signaal voor de jongens. Als je je gedraagt zoals Gerrard heeft gedaan in de afgelopen, wat zal het zijn, vijftig jaar, dan kun je altijd terugkomen."

Klopp claimt dat Gerrard een topfitte en scherpe indruk maakt op de Liverpool-training. Een huurdeal met zijn broodheer LA Galaxy zit er echter niet in. "Dit is een win-win-situatie voor alle partijen. Gerrard kan zijn conditie op peil houden, LA Galaxy krijgt een fitte speler terug aan de start van het seizoen en wij leren elke minuut van hem."