Onverwachte reacties treffen De Haan: Dat je daar kritiek op kan hebben...

Onverwachte reacties treffen De Haan: "Dat je daar kritiek op kan hebben..."

01-12-2015 14:44
22

De persconferentie van Foppe de Haan na de 3-0 zege van sc Heerenveen op Roda JC maakte nogal wat los. De geëmotioneerde trainer is verbaasd door de talloze reactie.

De Haan schoot na afloop van de klinkende zege op Roda vol. Wat volgde was een storm aan reactie, vooral positief. In praatprogramma's was echter niet iedereen gecharmeerd van de emoties. "Dat je daar kritiek op kan hebben...", aldus de trainer dinsdag tegen Harry Vermeegen.

Wedden

Meer odds

"Ik heb ook ongelooflijk veel WhatsApps, mailtjes en telefoontjes gehad van mensen, hoor. Dan zeggen ze: Trainer, het is fantastisch dat het gebeurd is en dat je er zo mee omgaat. Zo kun je het ook uitleggen", vervolgt De Haan, die zich niet van de wijs laat brengen. "Ik ben er niet aan onderdoor gegaan."

De kans is groot dat De Haan het seizoen afmaakt in het Abe Lenstra Stadion. Het 72-jarige clubicoon volgde onlangs de ontslagen Dwight Lodeweges op en vond de weg naar boven met Heerenveen. Na de zege op Roda staat de ploeg op de elfde plek in de Eredivisie.