Koeman gaat voor bekerstunt tegen Klopp: Premier League gaan we niet winnen

Koeman gaat voor bekerstunt tegen Klopp: "Premier League gaan we niet winnen"

01-12-2015 19:35

Ronald Koeman neemt het woensdag met Southampton op tegen Liverpool, de club van Jürgen Klopp. De Nederlandse oefenmeester is op zijn hoede voor Liverpool, maar toch ziet hij genoeg redenen om de volgende ronde van de League Cup te halen.

"Beide ploegen doen weinig voor elkaar onder en ik verwacht dat details morgen de doorslag zullen geven", zegt Koeman op de clubsite. "Het is op dit moment waarschijnlijk moeilijker om ze te verslaan, ze spelen erg aanvallend en proberen al vroeg druk te zetten."

Wedden

Meer odds

Koeman ziet genoeg mogelijkheden om de halve finale van de League Cup te bereiken. "We kennen ze nog van een maand geleden en ik weet dat Liverpool sterk is, maar Southampton is ook erg sterk. We kijken ernaar uit, want de League Cup is een prijs die we graag zouden winnen. Als Southampton hebben we namelijk twee kansen om een prijs te winnen: de FA Cup en de League Cup. We gaan de Premier League niet winnen, dus de bekerwedstrijden zijn heel belangrijk voor ons."

"Het zal een geweldige wedstrijd worden", gaat Koeman verder. "Het stadion is uitverkocht, we spelen tegen een van de grootste clubs ter wereld en Liverpool doet het de laatste weken goed onder de nieuwe trainer en zal vol vertrouwen aantreden. Wij nemen het erg serieus, maar dat geldt ook voor hen."