Update: Tighadouini ontkracht vertrekwens: 'Onzin, ik denk er niet aan'

Update: Tighadouini ontkracht vertrekwens: 'Onzin, ik denk er niet aan'

01-12-2015 21:33
2

Adnane Tighadouini lijkt geen gelukkige keuze te hebben gemaakt in de zomer. Málaga won de strijd om de Marokkaanse aanvaller, maar kan hem geen speeltijd garanderen.

Tighadouini kijkt daarom na amper een halfjaar aan de Spaanse zuidkust al weer om zich heen, meldt Diario Sur. Málaga draait slecht in de Primera División, heeft na dertien competitiewedstrijden pas tien punten verzameld en staat in de degradatiezone. Dat gaat ten koste van de 23-jarige aanvaller, die niet kan rekenen op een basisplek.

De Spaanse krant publiceerde dinsdag een lijst met namen die door de sportieve én financiële malaise in Málaga mogen vertrekken. Tighadouini staat daar ook op. De linksbuiten zou niet gelukkig zijn met de huidige situatie en stuurt naar verluidt zelf ook aan op een vertrek in januari.

Mocht een transfer daadwerkelijk tot stand komen, dan blijft het verblijf van Tighadouini in Málaga beperkt tot zes maanden. Na een indrukwekkend seizoen in dienst van degradant NAC Breda had hij de clubs voor het uitkiezen. Málaga, waar Tighadouini ploeggenoot is van Nordin Amrabat, kwam als winnaar uit de bus.

Update 21.33: Adnane Tighadouini ontkracht de berichten die dinsdagavond aan de oppervlakte kwamen in Spanje. "Ik vertrekken bij Málaga? Onzin", reageert de aanvaller, die afgelopen zomer voor vijf jaar tekende, tegenover Voetbal International. "Ik ontwikkel me juist uitstekend hier. Dat vindt de technische staf ook. Ik vind dat ik altijd hoor te spelen. Maar dat is iets anders dan weg willen, want laat ik nogmaals duidelijk zijn: aan een vertrek denk ik niet."