'Klopp kan het niet laten en wil favoriete Dortmund-speler naar Liverpool halen'

'Klopp kan het niet laten en wil favoriete Dortmund-speler naar Liverpool halen'

03-12-2015 23:17

De kans bestaat dat Jürgen Klopp in januari gaat shoppen bij Borussia Dortmund. Neven Subotic komt in Duitsland niet aan spelen toe en kan de overstap maken naar Liverpool.

Dat meldt Bild donderdag. Subotic maakt geen deel uit van de plannen van Thomas Tuchel, trainer van Dortmund. Een transfer behoort daardoor tot de mogelijkheden en Klopp lijkt nu voor hem in de markt. De Duitse manager van Liverpool staat volgens de Duitse krant bekend als een 'totale Subotic-gek'. De twee werkten voor hun periode bij Dortmund ook al samen bij FSV Mainz.

Het is bekend dat Subotic moeite heeft met zijn situatie in Dortmund. Hij heeft de concurrentiestrijd verloren van Sokratis Papastathopoulos en speelde tot dusver pas één competitiewedstrijd dit seizoen.

Het is niet bekend hoe hoog het prijskaartje is dat BVB op Subotic heeft geplakt. Het contract van de 26-jarige verdediger loopt nog 2,5 jaar door, waardoor Liverpool wel met een zak geld over de brug moet komen. Klopp beloofde vorige maand overigens dat hij zijn oude club niet zou leegkopen.