Gefrustreerde Chelsea-huurling pakt zijn koffers: Een verschrikkelijke tijd hier

Gefrustreerde Chelsea-huurling pakt zijn koffers: "Een verschrikkelijke tijd hier"

29-12-2015 07:56

Patrick Bamford keert terug naar Chelsea. De jonge spits werd afgelopen zomer door de regerend landskampioen uitgeleend aan stadgenoot Crystal Palace. Het verblijf van Bamford (22) bij die club is echter uitgelopen op een debacle. 

Vorig seizoen was de jeugdinternational de grote uitblinker van Middlesbrough. Tijdens zijn verhuurperiode bij de Championship-club scoorde Bamford liefst zeventien keer. Chelsea vond het daarop tijd om de aanvaller aan het werk te zien op het hoogste niveau. De keuze van The Blues en Bamford viel op Crystal Palace. Bij de ploeg van manager Alan Pardew wist Bamford echter geen basisplaats af te dwingen. 

Maandagavond, na de ontmoeting met Swansea City (0-0), vertelde de spits dat hij in januari zijn biezen pakt bij de huidige nummer vijf van de Premier League. "Als ik eerlijk ben is het een verschrikkelijke tijd geweest hier", tekende The Daily Mail op uit zijn mond.

"Niemand vindt het prettig om constant op de bank te zitten. Ik heb niet één keer in de basisopstelling gestaan, dat is voor geen enkele jonge speler ideaal. Ik heb af en toe de haren uit mijn getrokken", aldus Bamford.