Heracles akkoord over vraagprijs voor Weghorst: Veel kantoren dicht

Heracles akkoord over vraagprijs voor Weghorst: "Veel kantoren dicht"

02-01-2016 08:00

Heracles Almelo lijkt een drukke periode tegemoet te gaan. Niet alleen Oussama Tannane staat op het punt om een mooie transfer te maken, ook voor Wout Weghorst lonkt het buitenland.

Cardiff City uit Engeland heeft interesse in de lange spits. Heracles wacht vooralsnog op de definitieve bevestiging van de Championship-club. "We wachten af. Door de feestdagen zitten veel kantoren dicht, dus het duurt allemaal wat langer", zegt voorzitter Jan Smit in TC/Tubantia.

Wedden

Meer odds

Weghorst houdt nog geen rekening met een overstap. "Het zou een mooie stap zijn, en de club speelt in een competitie die bij me past. Maar als er een akkoord is, wil ik er eerst zelf naar toe om de mensen in de ogen te kijken. Want als ik daar ga spelen, wil ik er een goed gevoel bij hebben. Als dat niet zo is, dan blijf ik met heel veel plezier bij Heracles spelen."

Inmiddels ligt er al een akkoord tussen de clubs over Weghorst. "Nu is het wachten op de bevestiging. De puntjes moeten op de i worden gezet", aldus de spits. "Ik wacht rustig af, richt me nu op Heracles en als het anders wordt, dan ga ik me er verder mee bezighouden." En wat gaat Heracles doen als Weghorst en Tannane vertrekken? Zijn er opvolgers in beeld? "Pas als ze verkocht zijn, kijken we daarna. Maar onze scouting heeft altijd een lijstje met spelers die voor ons interessant kunnen zijn", besluit Smit.