Beerens is klaar met rol en aast op transfer: Links en rechts geïnformeerd

Beerens is klaar met rol en aast op transfer: "Links en rechts geïnformeerd"

04-01-2016 19:58

Roy Beerens aast op een vertrek bij Hertha BSC. In dienst van de Duitse subtopper komt de 28-jarige aanvaller nauwelijks aan de bak en dus kijkt hij in de winterstop om zich heen.

Beerens staat op een zijspoor in Berlijn en hoopt op een nieuwe uitdaging. "Roy heeft de afgelopen tijd weinig gespeeld", tekent FOX Sports op uit de mond van zaakwaarnemer Dick van Burik, die zijn pupil in de eerste seizoenshelft alleen in actie zag komen tegen FC Augsburg en VfB Stuttgart.

"Na zijn rode kaart tegen Augsburg en zijn blessure zat hij of op de bank of zelfs op de tribune. Dat baart natuurlijk zorgen en die heb ik vorige maand ook geuit in een gesprek met Hertha BSC."

Beerens had vorig seizoen nog een basisplaats bij Hertha en dat lijkt de clubleiding niet te zijn vergeten. De oud-aanvaller van PSV, NEC, sc Heerenveen en AZ mag in principe niet weg. "De club heeft verzekerd dat Roy zeker nog zijn kansen gaat krijgen. Hij gaat ook gewoon mee op trainingskamp naar Belek. Maar wij blijven logischerwijs wel om ons heen kijken."

Heel veel beweging is er nog niet rond Beerens. "Links en rechts is er al geïnformeerd, maar er is nog niets concreet", erkent Van Burik. "Mocht het zover komen, dan heeft een verlengd verblijf in de Bundesliga duidelijk de voorkeur van Roy."