Arsenal botst met Premier League-club: We hebben een deal, een afspraak

Arsenal botst met Premier League-club: "We hebben een deal, een afspraak"

08-01-2016 11:37

Arsenal en West Bromwich Albion staan met de koppen tegen elkaar in Engeland. Inzet van de ruzie is Serge Gnabry, die door de Londenaren op The Hawthorns is gestald.

Arsenal stuurde Gnaby in de zomer naar West Brom op kilometers te maken, maar dat plannetje is gedurende het seizoen in het water gevallen. De Duitse aanvaller (20) valt zwaar tegen en komt nauwelijks aan de bak. Na een halfjaar staat de teller op welgeteld twaalf minuten in de Premier League.

Wedden

Meer odds

Om die reden stelt manager Tony Pulis niet langer prijs op Gnabry, die mag terugkeren naar Arsenal. Arsène Wenger snapt daar echter niets van en liet dat vrijdagochtend duidelijk merken op een persconferentie. "We hebben hem voor een heel jaar verhuurd. We hebben een deal met West Brom."

"Het is gewoon de afspraak", vervolgt de Arsenal-manager. "De speler wilde naar West Brom en de West Brom wilde de speler. Als ze de huurperiode willen beëindigen, moeten ze contact opnemen met ons." Gnabry is het kind van de rekening. De buitenspeler kwam door blessureleed nauwelijks in actie de laatste jaren. In het seizoen 2013/2014 speelde hij nog negen wedstrijden voor Arsenal.