Update: Heracles bevestigt en maakt transfer van Tannane wereldkundig

Update: Heracles bevestigt en maakt transfer van Tannane wereldkundig

12-01-2016 20:13
20

Het begint een ware transfersoap te worden: waar speelt Oussama Tannane na de winterstop? Heracles Almelo speelt echter hoog spel en heeft nog steeds geen akkoord met het Franse AS Saint-Etienne.

Dat meldt De Telegraaf dinsdag. De houding van de Almeloërs kan op weinig waardering van de Franse club rekenen. De nummer zeven van Frankrijk verwijt Heracles een te halsstarrige houding, aldus de ochtendkrant. Er zouden 'onverwachte complicaties' opgetreden zijn, waardoor er nog steeds geen definitieve transfer is.

Tannane is ondertussen in Frankrijk, samen met zijn broer Mo en zaakwaarnemers Menno Groenveld en Rob Witschge. Ze wachten op witte rook uit Almelo. Pas dan kunnen de handtekeningen gezet worden. De 21-jarige aanvaller heeft zelf na lang wikken en wegen zijn keuze op Saint-Etienne bepaald. Ook Málaga was een serieuze kandidaat om de flankspeler in te lijven.

Heracles kwam er eerder deze maand ook niet uit met Cardiff City over Wout Weghorst. De club zal willen voorkomen dat het voor de tweede keer in korte tijd een mooie transfersom mist.

Update 14:23 uur:
Er lijkt nu toch eindelijk schot in de transfersoap rond Tannane te zitten. RTV Oost meldt dat Heracles bezig is met het papierwerk. De omroep verwacht dat de transfer van aanvaller dinsdagmiddag afgerond wordt.

Update 20:12: Heracles maakt de transfer van Tannane wereldkundig via de officiële kanalen. "Wij zijn bijzonder trots op deze transfer van Oussama naar AS Saint-Étienne en wensen hem heel veel succes met zijn verdere carrière", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. Tannane speelde sinds 2013 voor Heracles. In totaal speelde hij 58 wedstrijden voor de Almeloërs, waarin hij 23 keer scoorde.