Nederlander sterspeler in Engeland: Zelfs speciale liedjes voor mij verzonnen

Nederlander sterspeler in Engeland: "Zelfs speciale liedjes voor mij verzonnen"

12-01-2016 20:03
5

Yanic Wildschut maakt dinsdagavond zijn rentree in het shirt van Wigan Athletic. De aanvaller werd tijdens deze transferperiode definitief ingelijfd door de club.

Wildschut speelde de laatste drie maanden al op huurbasis voor Wigan, dat hem nu op permanente basis heeft overgenomen van Middlesbrough. Tegen Sheffield United maakt de Nederlander dinsdagavond voor het eerst weer speelminuten voor The Latics. "Ik hoop op een mooie ontvangst en heb enorm veel zin om weer voor Wigan te gaan spelen", laat Wildschut weten aan FOX Sports.

Wigan heeft nog genoeg om voor te spelen, want met de huidige vijfde plaats heeft de club nog volop uitzicht op plaatsing voor de play-offs om promotie naar het Championship. "Ja, absoluut en ik wil daarin een belangrijk aandeel hebben", aldus Wildschut.

"De liefde van de supporters, dat doet mij echt veel. Als je ziet hoeveel berichtjes ik heb gekregen na mijn definitieve overgang, ongelooflijk! Fans hebben zelfs speciale liedjes voor mij verzonnen. Ik word bij Wigan als een belangrijke speler gezien en dat geeft een heerlijk gevoel."