'Feyenoord hoeft niet te rekenen op geste Hiddink: Groningen en AZ balen mee'

'Feyenoord hoeft niet te rekenen op geste Hiddink: Groningen en AZ balen mee'

15-01-2016 07:44
2

De tijd begint te dringen voor het Belgische toptalent Charly Musonda Junior. De grote belofte van Chelsea moet aan speeltijd toekomen, maar zijn club blokkeert een vertrek op huurbasis. Dat terwijl Feyenoord, FC Groningen en AZ azen.

José Mourinho had toegestemd met een uitleenbeurt van Musonda Junior toen hij nog aan het roer stond bij The Blues. Sinds Guus Hiddink het heeft overgenomen in Londen, is de situatie echter veranderd. De Nederlandse coach wil het Belgische talent opnemen in de A-kern, maar vooralsnog kwam daar weinig van en trainde Musonda nog niet mee, meldt Het Laatste Nieuws.

De speler wil samen met zijn zaakwaarnemers dat er zo snel mogelijk een oplossing gezocht wordt. Die oplossing ligt voor hen in een uitleenbeurt, zodat de middenvelder zich verder kan ontwikkelen in een eerste elftal. Zijn kansen bij het A-elftal van Chelsea zijn momenteel te beperkt. Volgens Het Laatste Nieuws bekeken Feyenoord, FC Groningen, AZ en Queens Park Rangers het jeugdproduct van Anderlecht de voorbije weken.