Milan nog niet in onderhandeling met Ajax: 'Daarvan zijn we afhankelijk'

Milan nog niet in onderhandeling met Ajax: 'Daarvan zijn we afhankelijk'

18-01-2016 15:48
10

AC Milan heeft serieuze interesse in Anwar El Ghazi van Ajax, maar zit in een lastige situatie. De Italianen moeten eerst spelers slijten voordat zij de onderhandelingen over El Ghazi kunnen starten. Inmiddels zit er wel schot in de zaak, want Milan is druk bezig om aanvallers elders onder te brengen.

"Eventuele onderhandelingen met de Nederlander (El Ghazi, red.) zijn afhankelijk van de situatie rond Alessio Cerci en het aanblijven van Stephane El Shaarawy bij AS Monaco", liet Adriano Galliani optekenen door Corriere della Sera. Eerder liet de bestuurder van de Milanezen al weten dat hij interesse heeft in El Ghazi. Leonel Vangioni komt bijna zeker per direct naar Milan. Hij wordt overgenomen van River Plate.

Wedden

Meer odds

Galliani weet dat hij eerst afscheid moet nemen van aanvallers om El Ghazi ook te halen. Milan is samen met Atletico Madrid mede-eigenaar van Cerci en moet dan ook eerst toestemming vragen bij een vertrek van de aanvaller, die naar Genoa kan. Wat betreft Luiz Adriano is er ook goed nieuws. Hij verkast waarschijnlijk naar het Chinese Jiangsu Suning en kan na een medische keuring een contract ondertekenen.