Update: Overstap van Mokhtar naar Turkse subtopper ketst alsnog af

Update: Overstap van Mokhtar naar Turkse subtopper ketst alsnog af

27-01-2016 09:40
3

Youness Mokhtar maakt de overstap naar Kayserispor. Het Algemeen Dagblad meldt dat donderdag. Mokhtar (24) verkaste afgelopen zomer van FC Twente naar Al-Nassr, maar daar heeft hij het dus maar een halfjaar volgehouden.

Ruim een week geleden maakte Fabio Cannavaro, trainer van Al-Nassr, kenbaar dat de Nederlands-Marokkaanse vleugelaanvaller per direct mocht vertrekken uit Saudi-Arabië. Het contract van Mokhtar werd ontbonden en sindsdien zat de voormalig speler van PEC Zwolle zonder club. Tot vandaag. Kayserispor, de nummer vijf van de Turkse Süper Lig, heeft de rechtspoot voor anderhalf jaar vastgelegd. 

Bij Kayserispor treft Mokhtar drie spelers met een Eredivisie-verleden. Deniz Türüc, Diego Biseswar en Ömer Bayram staan eveneens onder contract bij de subtopper. In Nederland speelde Mokhtar naast PEC en Twente ook ook voor PSV en FC Eindhoven. 

Update 09.40 uur
De transfer van Mokhtar naar Kayserispor gaat toch niet door. De vleugelaanvaller heeft dat laten weten aan het AD. Blijkbaar is er op het laatste moment discussie ontstaan over het aantal termijnen waarin het salaris van de 24-jarige Utrechter zou worden uitgekeerd.