Ziyech slaat 'mooie clubs' af: Dat zijn geen clubs waar ik naartoe wil

Ziyech slaat 'mooie clubs' af: "Dat zijn geen clubs waar ik naartoe wil"

31-01-2016 19:22
24

Hakim Ziyech staat voor een spannend slot van de winterse transferperiode. Met nog iets meer dan 24 uur tot het verstrijken van de transferdeadline zit de spelmaker (22) nog steeds bij FC Twente.

Ziyech wordt al weken in verband gebracht met andere clubs, wil zelf óók graag weg, maar heeft de juiste aanbieding nog niet voorbij zien komen. "Ik wacht op een club die bij me past. Als die er niet is, dan blijf ik", reageert hij na de 3-1 overwinning van Twente op FC Utrecht, waarin hij opnieuw de beste man op het veld was, tegenover FOX Sports.

De laatste dagen meldden opnieuw twee clubs zich in Enschede voor Ziyech. Het geïnteresseerde Sampdoria en ook het Hoffenheim van trainer Huub Stevens maken echter geen kans. "Het zijn natuurlijk wel twee mooie clubs, maar het zijn geen clubs waar ik naartoe wil."

En dus is het afwachten het komende etmaal. "Ik weet niet of ik blijf, ik kan niet in de toekomst kijken. Als ik niet vertrek, dan zal ik er alles aan doen om het team te helpen en ervoor te zorgen dat Twente in de Eredivisie blijft. Dat doen we met z'n allen en daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Het is geen straf om hier te blijven."