Update: Feyenoord waakt voor kink in de 'Kazim-kabel' en slaat kruisje

Update: Feyenoord waakt voor kink in de 'Kazim-kabel' en slaat kruisje

01-02-2016 16:49
40

Alles wijst erop dat Feyenoord-aanvaller Colin Kazim-Richards binnen afzienbare tijd een contract ondertekent bij Celtic. De spits reageert zelf bij Sky Sports op de aanstaande transfer naar Schotland.

"Hopelijk, ik kijk er naar uit", zegt hij op de vraag of hij gaat tekenen bij Celtic. Zijn situatie bij Feyenoord heeft in ieder geval niets gedaan met zijn zelfvertrouwen. "Ik kan heel veel toevoegen aan Celtic. We moeten de laatste details nog afronden en hopelijk ben ik dan snel van Celtic", zegt de zelfverzekerde spits.

Kazim werd onlangs door Feyenoord verbannen, na het bedreigen van een journalist. Hij mocht zich tot 1 februari niet in De Kuip laten zien en Feyenoord hoopte dat het de aanvaller van de hand kon doen. Het ziet er sterk naar uit dat hij zich nu helemaal niet meer laat zien in De Kuip, aangezien de onderhandelingen bevestigd zijn.

Update 13:02 uur
Feyenoord is van plan om de transfer van Kazim snel af te ronden, zo laat algemeen directeur Eric Gudde aan Voetbal International weten. "We hebben nog elf uur om dat voor elkaar te krijgen", zei de directeur tijdens een rondje langs de pers na de doodsbedreiding aan het adres van Marko Vejinovic.

Update 16:49 uur
"Ik hoop dat het doorgaat", reageert Gudde later op de maandagmiddag bij FOX Sports op de aanstaande transfer van Kazim. "Dat is op de laatste dag altijd een spannende aangelegenheid. Ik denk dat het er alle partijen aan gelegen is om dit door te laten gaan, maar je weet nooit of er nog een kink in de kabel komt."