Dit was de ochtend: PSV enkele weken zonder Guardado, Heitinga blijft bij Ajax

Dit was de ochtend: PSV enkele weken zonder Guardado, Heitinga blijft bij Ajax

02-02-2016 12:00
6

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

PSV enkele weken zonder Guardado
PSV moet het enkele weken doen zonder Andrés Guardado. De Mexicaanse middenvelder viel afgelopen zaterdag uit met een hamstringblessure. Het is de vraag of Guardado op tijd fit is voor het Champions League-duel met Atlético Madrid

PSV niet bang voor 'Bakkali-scenario'
Jetro Willems heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2017. De linksback heeft zijn verbintenis voorlopig nog niet verlengd bij de Eindhovenaren. Technisch manager Marcel Brands is (nog) niet bang voor een Bakkali-scenario. (Eindhovens Dagblad)

Feyenoord kampt al jaren met bedreigingen
Marko Vejinovic is niet de eerste Feyenoorder die bedreigd wordt. Naast spelers worden ook bestuurders en directeuren al bijna tien jaar bedreigd door een klein gedeelte van de aanhang. Zelfs de politie lukt het niet om de bedreigingen te stoppen. (De Telegraaf)

Mogelijk vertrek Eghan
FC Twente gaat mogelijk nog een speler verhuren in de blessuretijd  van de transferperiode. Shadrach Eghan heeft geen werkvergunning meer in Nederland. Twente wil de middenvelder daarom graag elder stallen. (Voetbal International)

Ajax voorlopig niet van Heitinga af
De terugkeer van John Heitinga bij Ajax is niet geworden wat beide partijen er van hadden verwacht. De verdediger is per direct gestopt als voetballer, maar blijft zich naar eigen zeggen inzetten om Ajax aan de landstitel te helpen. Heitinga wilde graag zijn carrière beëindigen met een kampioenschap