Hoe ik Ziyech ga aanpakken? Ik ga hem keihard onderuit schoppen, hahaha

"Hoe ik Ziyech ga aanpakken? Ik ga hem keihard onderuit schoppen, hahaha"

05-02-2016 14:04
18

Joey van den Berg staat met sc Heerenveen voor een belangrijke pot tegen FC Twente. De middenvelder moet Hakim Ziyech uitschakelen in het onderlinge duel op zaterdagavond. En daar heeft hij zijn eigen manieren voor.

"Blijkbaar zat er in de winterstop geen club tussen voor Ziyech, ik denk dat hij wel aanbiedingen heeft gehad. Hij is zeer bepalend voor Twente, een fantastische voetballer. Maar de beste ben ik altijd nog, haha", grapt Van den Berg bij Omrop Fryslân. "Het is altijd lekker om tegen goede spelers te spelen, ik heb er veel zin in. Het is mooi dat hij nog een halfjaar blijft. Misschien ook wel een verstandige beslissing: niet overhaast.

"Hoe ik Hakim ga aanpakken? Ik ga hem keihard onderuit schoppen, hahaha. Nee, nee. Tsja, hoe ga je hem aanpakken? Twente is meer dan alleen Hakim, al is hij wel bepalend. Zij hebben daar nog tien anderen lopen." De verslaggever van dienst is van mening dat Heerenveen wint van Twente als Ziyech wordt uitgeschakeld. "Dat zeg jij. Twente zit weer in de lift en heeft goede spelers. Een team om rekening mee te houden. Hakim is een speler die wekelijks uitblinkt en hoe we dat gaan aanpakken, dat zien we morgen wel. Ik ben er niet zo bang voor eerlijk gezegd."