De Boer praat 'niet té veel' met kwakkelende Ajacieden: Gesprek was goed

De Boer praat 'niet té veel' met kwakkelende Ajacieden: "Gesprek was goed"

05-02-2016 14:46
2

Frank de Boer gaat ervan uit dat Feyenoord komende zondag de zesde nederlaag op rij lijdt in de Eredivisie. Ajax is de tegenstander van de Rotterdammers in de Arena.

Feyenoord verloor achtereenvolgens van NEC, PSV, AZ, sc Heerenveen en ADO Den Haag en zondag staat er opnieuw een zware dobber op de rol. Ajax is de tegenstander en De Boer heeft er zin in. "De zesde nederlaag op rij in de competitie voor Feyenoord? Dat denk ik wel, ja", grijnst de Ajax-trainer.

De Boer heeft  te doen met collega Giovanni van Bronckhorst, die deze week weer wat lucht kreeg door de gewonnen bekerwedstrijd tegen Roda JC (0-1 na verlengingen). "Als je vijf wedstrijden achter elkaar verliest, wordt de druk heel groot. Bij een topclub is het dan stennis."

Kijkend naar zichzelf, moet De Boer erkennen dat het ook in Amsterdam niet van een leien dakje gaat. "Ik begrijp de kritiek op ons. We moeten zorgen dat we het goede gevoel van voor de winterstop weer terugkrijgen, maar we hebben niet té veel gepraat. Onze spelers moeten ook niet in de denkstand terechtkomen."

"Het gesprek met de supporters was goed. Er was begrip van beide kanten en we zijn door één deur naar buiten gegaan", besluit hij over het beraad met een deel van de achterban, eerder deze week.