'Ideale versterking Groningen' baalt van geruchten: 'Daar klopt niks van'

'Ideale versterking Groningen' baalt van geruchten: 'Daar klopt niks van'

06-02-2016 08:00
1

Jurgen Streppel is niet blij met de geruchten die vrijdag verschenen over zijn sportieve toekomst. De oefenmeester van Willem II zou een gesprek hebben gevoerd met FC Groningen, waar hij een voorname kandidaat is om de opvolger van Erwin van de Looi te worden.

"Ik heb het ook gelezen dat er een gesprek is geweest. Daar klopt niks van. Dat is vervelend, want je bent met een hele belangrijke wedstrijd bezig. En daarbij: ik ben in dienst van Willem II. Daar ben ik ontzettend trots op. Ik heb er ziel en zaligheid voor nodig om in de Eredivisie te blijven met z'n allen. Daar gaat al mijn aandacht naar uit", vertelde Streppel na afloop van Excelsior - Willem II (0-0) tegenover de NOS.

"Er is geen enkel contact geweest met Groningen", stelt Streppel vervolgens. Maar staat hij na dit jaar nog aan het roer bij Willem II? Of ligt zijn toekomst elders? "Je weet nooit wat er in de voetballerij gaat gebeuren. Ik was nu bezig met Excelsior, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Wat er straks gaat gebeuren, dat zien we dan allemaal wel."