Heracles Almelo klopt PEC en verdringt Feyenoord van derde plek

Heracles Almelo klopt PEC en verdringt Feyenoord van derde plek

06-02-2016 22:35
6

Heracles Almelo heeft zaterdagavond een 2-0 zege geboekt op PEC Zwolle. Illias Bel Hassani en invaller Jaroslav Navrátil waren na de pauze trefzeker voor de thuisploeg, die door de overwinning naar de derde plek op de ranglijst is gestegen. Feyenoord staat nu vierde. 

De formatie van John Stegeman heeft liefst 38 punten uit 22 gespeelde duels. Feyenoord staat op 36 punten, maar heeft wel een duel minder gespeeld. Zondagmiddag staat in Amsterdam de kraker tegen Ajax op het programma.

Wedden

Meer odds

Heracles was in eigen huis de betere ploeg. De eerste helft was overigens matig. De toeschouwers zagen weinig kansen. Wout Weghorst miste tweemaal. Kort na de pauze schoot Bel Hassani van buiten de zestien raak. Toen PEC in het laatste kwartier op zoek ging naar de gelijkmaker, sloeg de thuisploeg toe. Invaller Gonzalo Garcia stuurde Navratil diep en de aanvaller klopte Micky van der Hart: 2-0. 

Bijzonder feitje: door de overwinning op PEC heeft Heracles nu al meer punten dan in het gehele vorige seizoen. Toen werden er in totaal 37 punten verzameld in 34 duels.