Van degradatiekandidaat naar Champions League: Nu is doelstelling Europa

Van degradatiekandidaat naar Champions League: "Nu is doelstelling Europa"

07-02-2016 09:36
4

Heracles Almelo blijft vriend en vijand verrassen. De ploeg van John Stegeman speelde tegen PEC Zwolle niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar het won wel, met 2-0. Iliass Bel Hassani staat met een grote glimlach de pers te woord.

"Wij kunnen als team heel goed voetballen", begint de smaakmaker van de Heraclieden in gesprek met FOX Sports. "We vergeten niet te verdedigen met zijn allen en we houden weer de nul. En dan heb je altijd spelers die het verschil kunnen maken. Wij vertrouwen op elkaar."

Bel Hassani geniet van het succes van Heracles, dat op het eigen kunstgras onverslaanbaar lijkt. "Ik hoor veel mensen klagen over ons kunstgras, maar ik vind het perfect. Het is mijn ding, ik kan mijn acties maken en als ik laag schiet, krijgt de bal veel snelheid mee. Ik maak er gebruik doen", doelt Bel Hassani op zijn goal tegen Zwolle.

Heracles Almelo staat nu derde in de Eredivisie. De doelstelling is dan ook bijgesteld. "Eerst was de doelstelling om in de Eredivisie te blijven, nu is de doelstelling Europa. Misschien wel Champions League", lacht de aanvaller.