Jubelende Ajacied 'helemaal dood': Nét op het randje, soms zelfs erover

Jubelende Ajacied 'helemaal dood': "Nét op het randje, soms zelfs erover"

07-02-2016 15:35
6

Davy Klaassen is in extase na de overwinning op Feyenoord. In Amsterdam had Ajax het lange tijd moeilijk met de Rotterdammers, maar door een pegel van Riechedly Bazoer verzekerde de thuisploeg zich van de overwinning. 

"Onze inzet gaf de doorslag. We wonnen bijna alle duels. Daar kunnen we heel trots op zijn", jubelde Klaassen na afloop voor de camera van FOX Sports. "Het was nét op het randje, soms zelfs erover. Dat hoort bij deze wedstrijden. Dan wordt het een mooi potje. Ik ben nu helemaal dood. Mooi dit voor John Heitinga en het hele team. Voor de wedstrijd de erehaag, kippenvel. Net weer, mooi."

"Na de tegengoal pakten we het goed op. In de tweede helft hadden we verder uit moeten lopen", vervolgde Klaassen, die Nemanja Gudelj een penalty zag missen. "Lasse (Schone, red.) en Nemanja staan op het lijstje om ze te nemen. Ze hebben overlegd. Nemanja nam hem, volgende keer beter. Als Lasse zich op dat moment goed voelt, zegt hij: ik neem hem. Andersom ook. Dat ging in goed overleg."

De overwinning op Feyenoord is ook voor de fans extra lekker. Een delegatie Ajax-spelers ging afgelopen week in gesprek met een afvaardiging van de ontevreden achterban. Pijnpunt was het matige spel van de afgelopen weken. "Het is niet zo dat zij ons de les hebben gelezen. We hebben alle dingen op tafel kunnen leggen. Vandaag ontplofte het hele stadion."