Bazoer pakt Feyenoorder aan en wrijft het in: Hoog over, jammer joh

Bazoer pakt Feyenoorder aan en wrijft het in: "Hoog over, jammer joh"

08-02-2016 07:00
8

Riechedly Bazoer besliste de Klassieker zondagmiddag met een fraaie knal met buitenkant rechts. Hij bezorgde Ajax een 2-1 zege op Feyenoord én bezorgde zijn maatje en Feyenoorder Tonny Vilhena een lastige middag.

Het duo vocht intense duels uit en zocht elkaar ook geregeld op. Bazoer gaf Vilhena een tik als zijnde compensatie voor de knieblessure die hij in De Kuip opliep na een tackle van Vilhena. "Het gaat er hard aan toe. Veel strijd, dat hoort erbij in dit soort wedstrijden", beseft Bazoer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

Bazoer scoorde in het duel en zag dat Vilhena vlak daarna ver over schoot. De Ajacied besloot de Feyenoorder even op de zoeken en het er flink in te wrijven. "Hoog over, jammer joh. Maar dat was een grapje, hoor. Daar konden we wel om lachen", lacht Bazoer, die in De Telegraaf vervolgt over de verbale strijd. "Er werden wel wat opmerkingen gemaakt. Welke? Dat blijft tussen ons. Dat was emotie in de wedstrijd. We wilden allebei winnen. Na afloop waren we het allebei vergeten."

Volgens de laatstgenoemde krant hebben FC Barcelona en Manchester City de middenvelder van Ajax in het vizier gekregen. Bazoer wil er niet veel over kwijt. "Het gaat goed. Ik ben blij met mijn ontwikkeling en heb een contract tot 2020. Dus ik blijf nog even, hier in Amsterdam."