Gudelj dankt maten op blote knieën: Ik moet er niet aan denken

Gudelj dankt maten op blote knieën: "Ik moet er niet aan denken"

08-02-2016 09:31
2

Nemanja Gudelj voelde zich na het laatste fluitsignaal bij de Klassieker opgelucht. De Serviër trok met Ajax de overwinning (2-1) over de streep, maar had het Ajax in de tweede helft een stuk makkelijker kunnen maken. Gudelj miste een strafschop. 

En dus stond de middenvelder nog een lange tijd met samengeknepen billen op het fonkelnieuwe veld in de Arena. Uiteindelijk bleek zijn gemiste pingel niet fataal. "Ik was wel blij met het laatste fluitsignaal, ja", aldus Gudelj tegen De Telegraaf. "Misschien was ik na het behalen van de derde plaats met AZ nog blijer dat het was afgelopen."

Wedden

Meer odds

"Ik denk dat mijn eerste Klassiekerwinst wel mooier was. Ik moet mijn ploeggenoten bedanken. Je weet: als je die penalty benut, dat je de wedstrijd beslist. Nu ik hem miste, moesten we als team nog meer vechten. Dan is het prettig dat je teammaten je zo steunen. We hebben voor elke meter gestreden en de overwinning verdiend over de streep getrokken. Ik moet er niet aan denken als het nog 2-2 was geworden", aldus Gudelj.