Memphis hard gekraakt door wereldster: 'Hij sjokte, het interesseert hem niks!'

Memphis hard gekraakt door wereldster: 'Hij sjokte, het interesseert hem niks!'

08-02-2016 09:48
41

Memphis Depay was zondag de zondebok bij Manchester United. Zijn balverlies in de slotfase van het duel met Chelsea (1-1) leidde de gelijkmaker in. Thierry Henry begreep niks van de keuzes van onze landgenoot.

"De wedstrijd is al voorbij, neem de bal mee naar de cornervlag, houd de bal daar en zorg dat je tijd wint. Dan is de wedstrijd gespeeld. Nee hoor, in plaats daarvan verliest hij de bal en scoort Chelsea in de counter", zei Henry als analist bij Sky Sports. "Zo maak je geen indruk op de manager en de fans. Houd die bal gewoon in de hoek, daar zouden zij blij mee zijn geweest."

"Niemand had dan ook wat gezegd. Maar Memphis deed het niet en we weten nu wat er daarna gebeurde. Natuurlijk volgde Daley Blind John Terry, maar je moet credits aan Cesc Fabregas geven. Als je hem de ruimte geeft, geeft hij zo'n pass op Diego Costa. Maar waarom Terry daar was... Ik weet het niet, maar hij zorgde wel voor verrassing", vervolgt Henry, die nogmaals terugkwam op Memphis. "Hij verloor de bal, maar liet totaal niet zien dat hij de bal terug wilde hebben. Hij sjokte terug, het interesseerde hem niks! Zo imponeer je je coach en de fans niet."