De Boer: Ik denk dat hij mogelijk de opvolger van Klaassen kan zijn

De Boer: "Ik denk dat hij mogelijk de opvolger van Klaassen kan zijn"

09-02-2016 08:30
34

Ajax-trainer Frank de Boer is van mening dat Daley Sinkgraven helemaal geen verkeerde aankoop is geweest voor zijn club. De Amsterdammers legden ruim zes miljoen euro neer voor de talentvolle middenvelder, die voorheen bij sc Heerenveen speelde. De Boer ziet in hem de opvolger van Davy Klaassen.

"Ik denk dat Sinkgraven een heel groot talent gaat worden, het gaat komen. We moeten ook naar de toekomst kijken en ik denk dat hij mogelijk de opvolger van Klaassen kan zijn, ook al hoop ik dat Klaassen nog twee jaar bij ons blijft spelen", stelt De Boer in het programma Peptalk

De trainer van Ajax kreeg Sinkgraven wel, maar kreeg in de voorbije transferperiode geen andere spits. Slaat hij weleens met zijn poot op tafel? "Niet zo vaak, dat valt wel mee." De Boer weet hoe het beleid van Ajax in elkaar steekt. "Daardoor zijn we ook van 23 miljoen negatief naar 100 miljoen positief gegaan."

"Als er echt een speler is die we in mijn ogen voor een normaal bedrag kunnen kopen... Het is natuurlijk te gek voor woorden dat een speler met een beetje talent al zes miljoen euro moet kosten, terwijl hij nog niks gepresteerd heeft", verzucht De Boer tot slot.