'El Ghazi blijft doelwit: Ajax ontvangt scout in Klassieker, transferpoging volgt'

'El Ghazi blijft doelwit: Ajax ontvangt scout in Klassieker, transferpoging volgt'

09-02-2016 08:06
20

De belangstelling van AC Milan voor Anwar El Ghazi bestaat nog steeds, zo meldt de geruchtensite Calciomercato. De Milanezen hadden in de winterse transferperiode al een oogje op de Ajacied. De Italianen slaagden er niet in om hem los te weken van Ajax, maar gaan een nieuwe poging wagen.

De gevallen Italiaanse topclub geeft de strijd namelijk niet op. Het gerucht gaat dat een scout van Milan zondag aanwezig was bij Ajax - Feyenoord (2-1) om El Ghazi nogmaals te bekijken. De Milanezen blijven onder de indruk van de vleugelaanvaller van Ajax, want het geruchtenmedium verwacht dat Milan de onderhandelingen met Ajax weer wil heropenen en voor een zomerse transfer gaat.

Mogelijk struikelblok voor Milan is het prijskaartje. Naar verluidt legde de club in de winter een bod van zeven miljoen euro neer bij Ajax. Echter wil de recordkampioen van Nederland veel meer zien voor El Ghazi. Ajax zou een bedrag van dertien tot vijftien miljoen euro verlangen. Inmiddels zou Milan al een belletje hebben gewaagd naar Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, om aan te horen of de vraagprijs is gezakt. El Ghazi beschikt in Amsterdam nog over een contract tot medio 2019.