Tannane na transfer boven Zlatan en in warm bad: Ik heb een mooie villa

Tannane na transfer boven Zlatan en in warm bad: "Ik heb een mooie villa"

09-02-2016 08:59
10

Oussama Tannane is naam voor zichzelf aan het maken in Frankrijk. Tijdens zijn debuutwedstrijd tegen Paris Saint-Germain scoorde de aanvaller van AS Saint-Etienne nog niet. Maar tegen Girondins Bordeaux zorgde Tannane voor een assist en een goal.

"De voetballiefhebber in Frankrijk die me nog niet kende, kent me nu wel", lacht de 21-jarige Tannane in De Telegraaf. De Franse club nam de buitenspeler over van Heracles Almelo en zag dat Tannane door zijn prestatie tegen Bordeaux het cijfer 8,87 kreeg. Hij stond zodoende ineens naast Zlatan Ibrahimovic, die het cijfer 8,22 kreeg, in het elftal van de week. "Daar had ik zelfs na de wedstrijd geen rekening mee gehouden."

Tannane voelt zich gelijk thuis. "De trainer gaf aan dat hij me zo snel mogelijk wilde opstellen. En dat deed hij ook, na één groepstraining. In mijn eerste week bij Saint-Etienne ging ik door mijn enkel en het herstel duurde wat langer dan ik hoopte", vertelt Tannane, die ook naar Galatasaray en Malaga kon. Nederland miste hij nog niet. "Ik dacht dat ik elk moment dat ik vrij was terug zou willen, maar dat gevoel heb ik nooit gehad. Ik heb een mooie villa, waar mijn broers en zussen vaak naartoe komen. En de mensen van de club, maar ook daarbuiten, hebben me ontzettend goed opgevangen. Ik voel me thuis."