Verbeek reageert op mooie woorden Guardiola en gelooft in megastunt

Verbeek reageert op mooie woorden Guardiola en gelooft in megastunt

09-02-2016 16:30
6

Gertjan Verbeek geeft zich met VfL Bochum niet zomaar gewonnen in de kwartfinale van de DFB Pokal. Grootmacht Bayern München komt woensdagavond op bezoek.

"Ik hoor veel mensen zeggen dat we niets te verliezen hebben, maar we hebben gewoon een halve finale te verliezen hoor", zegt Verbeek op clubsite van Bochum. "Natuurlijk wordt het wel moeilijk. Bayern hoort bij de beste teams van Europa. Ik hoop op een mooie wedstrijd."

Wedden

Meer odds

De 53-jarige Nederlander werd eerder op de dinsdag overladen met complimenten door Pep Guardiola, die beweerde veel te kunnen leren van Verbeek. Hij reageert: "Bayern München speelt natuurlijk prachtig onder leiding van Guardiola. Ze hebben altijd een antwoord, variëren veel in positiespel en zijn aanvallend zeer gevaarlijk."

Verbeek kiest daarom voor een licht gewijzigde tactiek, woensdagavond in eigen huis. "We kunnen niet vol op de aanval gaan spelen. Die kwaliteit hebben we wel, maar het is dit keer gewoon niet realistisch. Tegen Bayern zijn we gedwongen om goed te verdedigen."